13 Nisan 2016 Çarşamba

Hilal'in Mucizesi : 35. hafta : İsmin ne


 
Günler su gibi akıp geçiyor diyenler büyük yalan söylüyor!! Çevrem de "Ne zaman görsem hamilesin." diyenlere inat, bitmeyen hamilelik yapmışlar resmen! 35+3 olduğumuz bugün resmen doğum iznine çıkmış bir anneyim artık.


Süper bir haber demeyin, evde ki hengameyi düşünün evin daha yorucu olduğunu düşününce evde olmak zaman zaman daha yorucu olabiliyor.

Derin ve Deniz bebeğin gelişi fikrine iyice alıştı. Hamilelik onların zaman kavramını anlamakta ve beklemekte zorlanacağı kadar uzun bir süre. Her gece yatarken "Bebek yarın gelecek mi anne?", "Ne zaman gelecek diye sormaktan sıkıldılar. "Biraz daha büyümesi gerek" deyince "Bebekler küçük olur anne artık gelsin!" demeleri, kulaklarını karnıma dayayıp anne "Bebek balık kraker istiyor." demeleri, bebeğin ayaklarına nasıl gıdı gıdı yapacaklarını anlatmaları benim için ömür boyu unutulmayacak bir rüya.

Annelik heyecanı ilk bebek'te olsa çok bebek'te olsa aynı inanın. İnsanın bedeninde can bulan o minik için korkuları, hayalleri hiç bitmeden büyüyor. Zaman yaklaşıyor... Derin ve Denizi erken doğum yaptığım için hamileliğin bu evrelerine oldukça yabancıyım, karnım onlarda ki kadar büyük olmasa da çok daha fazla zorlandığımı inkar edemem. Sağlıkla son bulmasını dilediğim bu günleri de ileride buradan okuyup kendi mucizemin masalına özlem çekeceğim kesin.

 Evet 35 haftadır minik, mucize bir sürü şey söyledik adına . Onu kucağımıza almamıza günler kala artık adını söylemek ve ona adı ile seslenmek istiyoruz. Derin Lal ve Deniz Burak'ın minik kardeşi

Güneş Neva ....

Sağlıkla gel annem..

Kocaman bir aile var seni bekleyen, bizi seçtiğin için hiç pişman olma emi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...