7 Ocak 2014 Salı

Sütlerini Verebilecek Bir Aile Arıyoruz

Bir kaç gündür paylaşıyorum görüyorsunuzdur. Bir kaç hafta önce bebeğini kaybetmiş bir annenin 100den fazla poşet sütünü vermeye çalışıyoruz. Ne yazık ki talip hala bulamadık.

Annenin bebeği erken doğmuş. 1 ay kadar hastanede küvezde yaşatılmaya çalışılmış bebek. Anne her sütünü damla damla bebeğini düşünerek sağmış. Bebeği çok küçük olduğu için en fazla günde 30 ml süt içebilmiş. Annesi yaşayacak umuduyla ilerisini düşünerek sütünün çoğalması için her gün günde 4-5 defa sütünü sağmış.
Ama olmamış bebeği yaşamamış. Kokusunu içine çektiği, her gün cam arkasından gördüğü bebeğini kaybetmiş.
İşte şimdi bebeğine can versin diye her damlası kıymetli sütlerini atmak istemiyor. Her poşet bebeklere can versin istiyor. Bu sütler hiç bir mamayla gıdayla karşılaştıralamayacak kadar kıymetli. Taptazeler ve bir sürü protein bulunduruyorlar içlerinde.

Biz İzmir'deyiz. Kargo şirketleri ancak 1 günlük mesafedeki yerlere sütlerin hiç bir zarar görmeden gönderebileceklerini belirtiyorlar. O yüzden bize bir günlük mesafedeyseniz yada uzakta olsanız ben o sütleri hiç bir zarar görmeden alabilirim diyorsanız bana ulaşın.

Anneleri, bu sütlerin atılmasına izin vermeyelim. Bu sütlere ihtiyacı olan bebekler bulalım. #sütannemolurmusun demekten "Modern Çağın Süt Annesi" olmaktan korkmayalım. 

Hepinize şimdiden teşekkürler.
Süt Anne.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...