7 Mart 2016 Pazartesi

Hastalıklar Bitti Eğlencesi Kaldı

Biliyorum... Biliyorum.. Hep hastalıktan bahsediyorum bu ara ama bu son. Gerçekten çok eğlendiğimiz anlarda oldu. Şimdi düşünürken birbirimize anlatırken gülüyoruz.

İşte Burak röntgen çekildi, tahlil yapıldı ve zatürre teşhisi konuldu. Evde bir tane daha hasta ve öksüren çocuk var. Ecem'i hemen evden aldı geldi Cem. Asıl sorun şu o tahlilleri nasıl yaptıracağız ona. "İlk röntgene çıkalım. Kanı önce yaptırırsak asla röntgen çekilmez." dedim. Hemen üst kata çıkıp röntgen çekileceğimiz doktora gittik.
Doktor çok tatlı bir bayan, yardımcısı ondan çok tatlı. Doktorun başka hastasına raporu yazmasını beklerken hemen biz dümen çevirmeye başladık. Sanki aile fotoğrafı çektirecekmişiz gibi yapmaya başladık. Raporu yazılan hastada bize katıldı. Burak'ın röntgenini gösterdik. Dişlerini saydık. Bizimki heyecanlanmaya başladı. 

Evettt! 

Balık zokayı yuttu. 

Röntgen odasına geçtik. Cemle ben Elini tuttum. Üstünü çıkarması için "Yazlık fotograf çektiriyoruz." dedik, biz ceketleri çıkarttık. Yemedi. Ama poz vermeye ikna oldu. 

Makinanın karşısına geçti. Ben sağına cem soluna geçti elini tuttuk. İşte bu pozu verdi



Nasıl sevindi dişlerini görecek diye. Dişlerini saydık. Bizimkilerin neden olmadığını sorunca geçiştirdik. AMa kan aldırmak tam bir trajediydi. 

Şimdi hatırlayınca kısık kısık gözlerle gülmesini, kontes gibi duruşunu hatırlayınca gülüyoruz. Tam anlamlı aile pozumuzu vermiş olduk. 

Burak'ın başında nöbet tutarken geceler uzundu. İnsan bir yere kadar tahammül edebiliyor televizyona. Benim gibi ekran bağımlısı olsanız da sıkılıyorsunuz. Karı koca sohbetimiz iyidir. İş konusunda konuşmaya başladık mı saatleri unuturuz. Eh sohbet muhabbette bir yere kadar. Verdik kendimizi Snapchatte. Öyle böyle değil. Tuvaletten bile birbirimize snap gönderiyoruz. Yetmiyor çevremizdekileri. Snapi yoksa whatsuptan yetişiyoruz. Ne eğlendik sayesinde ne! 

Oradaki ünlüleri takip edip "ne biçim çekmiş ya!" "Bu da kendini okşayıp duruyor. Sinirlerim bozuldu" "Hopp como locco!" 

Milletin çok takipçisi ya da eşi dostu olmadığı için en abuk pozlarını koyabiliyor snappe. Bizde dahiliz bu grubun içine. Sayılı insana rezil oluyoruz değip sardık. 

O yetmedi başka bir program daha bulduk. Adı msqrd. Adı garip ama eğlenceli. Pat bir discodasın pat Obama'sın.

Playstation almama kararı almıştık. Kendimizi kaptırıp sabahlara kadar oynarız diye istemiyorduk. Bu geceler uzun ve bizim daha tutacağımız çok nöbet var. Bu ömür böyle geçmeyecek. Azcık hareket katar  belki hayatımıza.

Bir kaç pozumuz;


















Not : Bu arada yine hastalandık. Evin içince 4 sümüklü böceğiz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...